Blog

Kategórie

Blog

  • Ako vymeniť zámok na poštovej schránke?

    2023-09-14

    Poštové schránky sú neodmysliteľnou súčasťou každého domu. Rovnako ako kľučky na dvere ich používame denne, na rozdiel od nich sú ale neustále vystavované zmenám počasia a teplotným rozdielom, ktoré majú za následok oxidáciu. Opotrebenie vonkajšieho plášťa nie je žiadna tragédia, avšak keď dôjde k opotrebovaniu zámku, zásadne sa zhorší jeho funkčnosť. Ako ho vymeniť, pokiaľ máte pocit, že ide schrána odomykať čím ďalej tým horšie?

  • Ako zabezpečiť vaše dvere? Vyskúšajte systémy FAB

    2023-08-30

    Správne zabezpečenie dverí je kľúčové pre ochranu vášho domova a vašej rodiny pred neoprávneným vstupom. Existuje hneď niekoľko krokov, ako správne zaistiť vaše dvere a zvýšiť ich bezpečnosť. A medzi tie najdôležitejšie samozrejme patrí výber kvalitného zámku. Systémy FAB ponúkajú tú najvyššiu mieru ochrany vašich dverí as nimi aj majetku. Tak si o nich poďme povedať viac.

  • Kľučka - geniálny vynález, ktorý premenil naše každodenné životy

    2023-07-21

    Predstavte si, ako by vyzeral náš bežný život bez kľučiek. Tieto skromné, avšak nevyhnutné súčasti našich dverí a okien nám umožňujú ľahký vstup a výstup z miestností, a pritom si ich často ani nevšimneme. Ale kedy a prečo boli kľučky vynájdené a aký prínos vniesli do našich domovov? Pozrieme sa spoločne na fascinujúcu históriu kľučiek s tým, prečo sú také dôležité pre naše pohodlné a bezpečné bývanie.

  • Bezpečnosť pri schránkach je dôležitá

    2023-06-22

    Aj keď balíky doručujú prepravcovi rovno do ruky, sú poštové schránky stále dôležité. Môžete do nich dostávať dôležité listy. Občas sa ale stáva, že zlodeji zatúžia po obsahu našej poštovej schránky. Preto ju treba náležitým spôsobom zabezpečiť. Niekedy sa vaša schránka môže stať terčom nemiestnych žartov okolitých detí. Aj to je dôvod, prečo myslieť na bezpečnosť. Pomôcť si môžete tiež voľbou vhodného typu schránky.

  • Kľučka alebo guľa? Čo zvoliť na dvere a prečo

    2023-06-09

    Dvere majú veľmi dôležitú funkciu: chránia náš domov pred prípadnými nepozvanými hosťami. Navyše pomáhajú udržiavať v domove teplo (či v lete chládok). Pri zatepľovaní sa zabúda myslieť na to, že okrem kvalitných okien treba investovať aj do dverí. Klasickou súčasťou dverí je nejaký spôsob úchytky, ktorá nám umožňuje dvere pohodlne otvárať a zatvárať bez toho, aby sme museli siahnuť na samotnú plochu dverí. Typické sú kľučky na dvere, existujú ale aj ďalšie možnosti.

Predchádzajúce články »     « Najnovšie články

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.