Blog

Kategórie

Ako zabezpečiť vaše dvere? Vyskúšajte systémy FAB

Publikované dňa 2023-08-30

Správne zabezpečenie dverí je kľúčové pre ochranu vášho domova a vašej rodiny pred neoprávneným vstupom. Existuje hneď niekoľko krokov, ako správne zaistiť vaše dvere a zvýšiť ich bezpečnosť. A medzi tie najdôležitejšie samozrejme patrí výber kvalitného zámku. Systémy FAB ponúkajú tú najvyššiu mieru ochrany vašich dverí as nimi aj majetku. Tak si o nich poďme povedať viac.

O značke FAB

FAB je značka, ktorá vyrába produkty dverného vybavenia, ako sú cylindrické vložky, zámky, otvárače, zatvárače, dverové kovania, a ďalšie. Meno spoločnosti vstúpilo do slovenského slovníka ako synonymum k cylindrickej vložke, tzv. fabke. Predovšetkým sa ale u zákazníkov zapísala ako značka, ktorá dbá na tú najvyššiu kvalitu, funkčnosť a bezpečnostné prvky svojich výrobkov.

Ako správne zabezpečiť dvere

Pamätajte, že zabezpečenie dverí je dôležitou súčasťou celkového bezpečnostného opatrenia vášho domova. Zároveň je dôležitá aj pravidelná kontrola a údržba vašich zabezpečovacích zariadení. Nižšie si môžete prečítať niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu.

• Investujte do kvalitného zámku, ktorý spĺňa bezpečnostné normy. Vhodnou voľbou môže byť práve FAB zámok, ktorý je ťažšie manipulovateľný ako tie bežné.

• Zvážte inštaláciu ochranných prvkov, ako sú kovové zosilnenie alebo dverné panely. Tieto prvky zvyšujú odolnosť dverí voči násilnému vniknutiu.

• Dobre osvetlený vchod je ďalším dôležitým preventívnym opatrením. Inštalujte dostatočné vonkajšie osvetlenie okolo vchodu, ktoré zvýši viditeľnosť a odstraší potenciálnych votrelcov.

• Ak máte záhradné dvere, nezabudnite ich tiež zabezpečiť. Použite kvalitný zámok a zvážte inštaláciu plotu alebo ďalších ochranných opatrení, ktoré bránia ľahkému prístupu na pozemok.

• Inštalácia dverného alarmu vám poskytne ďalšiu vrstvu ochrany. Alarmy detekujú pokusy o násilné vniknutie a vyvolávajú hlasný zvuk, ktorý upozorňuje na potenciálne nebezpečenstvo.

• Zvážte investíciu do profesionálneho bezpečnostného systému, ktorý zahŕňa kamery, pohybové senzory a možnosť vzdialeného monitorovania. Tieto systémy môžu poskytnúť pokročilú ochranu a pokoj.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.