SMART vložky

SMART vložky

SMART P cylindrická vložka čierna

129,00 €

109,00 €

otvorte prstom alebo telefónom

Viac detailov

Ďalšie možnosti:

SMART vložku, kompletnú montážnu sadu, RFID bezdotykové karty (2 ks), tradičné kľúče na núdzové otvorenie (2 ks)
Doprava zdarma
SMART vložky

Popis


Popis produktu :
Zámková vložka GMB SMART je zariadenie, ktoré vám zabezpečí pohodlný a rýchly prístup do pracovne, kancelárie, školiacej miestnosti alebo akejkoľvek inej miestnosti bez použitia kľúčov! Odteraz bude vaším kľúčom odtlačok prsta, ktorý odomkne zámok a získate prístup do miestnosti. Bezproblémové použitie na vstup do rodinného domu. Odolnosť voči mínusovým teplotám je u nás odskúšaná. Predná časť je zároveň kľúčom, ktorým ovládate vložku. Dobre padne do ruky, a uľahčí otváranie aj malým deťom, ktoré predtým nevedeli dvere otvoriť - lebo mechanizmus dverí išiel ťažko.

Inštalácia vložky je jednoduchá a rýchla, môžete ju nainštalovať sami za menej ako 3 minúty! Dôležité je, že vložka na správne fungovanie nevyžaduje prístup na internet.

Aplikácia :
Cylindrická vložka je spravovaná pomocou aplikácie poskytovanej spoločnosťou TTLock – globálnym lídrom v riešení zámkov SMART. Aplikácia je dostupná pre platformy Android a iOS; iPhone a hodinky. Je ľahko ovládateľná a zároveň veľmi pokroková, umožňuje okrem iného napr. správu používateľov, pridávanie a odstraňovanie odtlačkov prstov, pridávanie plánov prístupov pre jednotlivých používateľov, udržiavanie plánu vstupu/výstupu pre jednotlivých používateľov, generovanie eKľúčov, teda prístupu pre neohlásených hostí, ktorým chcete udeliť prístup do miestnosti - dočasný, trvalý, jednorazový alebo opakujúci sa.
Podrobné informácie o funkciách ponúkaných produktom nájdete v používateľskej príručke.

Núdzové otváranie :
Samozrejmosťou vložky GMB SMART je riešenie núdzového otvárania v prípade vybitej batérie alebo inej núdzovej situácie pomocou tradičného kľúča, ktorý je súčasťou súpravy (2 ks) - kľúč je esteticky skrytý v cylindrickom mechanizme. Poskytovanie externého napájania vložky je riešené cez port USB-C - z power banky alebo smartfónu.

Zdroj :
Vložka GMB SMART je napájaná štandardnou vymeniteľnou batériou CR123A, ktorú možno ľahko zakúpiť v obchodoch s elektronikou. Výmena batérie je jednoduchá a zaberie menej ako minútu. Doba prevádzky na jednu batériu závisí od frekvencie používania, výrobca ju definuje cez 100 000 cyklov otvorenia/zatvorenia so zariadením. Batérie nie sú súčasťou dodávky.

Veľkosť vložky sa označuje písmenom A/B. Vložka je dostupná v rôznych dĺžkach. Čítačka odtlačkov prstov je z vonkajšej strany.
Zámkové vložky sa dodávajú v mnohých rôznych veľkostiach prispôsobených hrúbke dverí, pre ktoré sa má vložka použiť, preto pri objednávaní novej vložky GMB SMART musíte uviesť jej veľkosť.
Obsah súpravy a montáž
Sada s vložkou GMB SMART obsahuje všetky prvky potrebné na montáž, ktorá je veľmi jednoduchá a rýchla - bez skrutkovania, vŕtania či iného trvalého zásahu do dverí. Okrem toho súprava obsahuje 2 RFID bezdotykové karty, ktoré možno naprogramovať na otvorenie cylindrickej vložky a 2 tradičné kľúče na núdzové otvorenie. Vložka nevyžaduje pre správne fungovanie prístup na internet. Použitie voliteľnej WiFi brány však rozširuje možnosti správy vložky odkiaľkoľvek na svete.

Využite jednotnú akciovú cenu pre všetky rozmery vložiek.

Väčšie rozmery vložky nájdete TU

Recenzie


Na stiahnutie

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.