Kľučky na vchodové dvere

Kľučky na vchodové dvere

TOPAZ vchodová kľučka nerez TDK...

26,70 €

Popis


Moderná štvorhranná bezpečnostná kľučka TOPAZ je určená pre dvere vonkajšie - vstupné. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304 podľa americkej normy AISI. Použitie nehrdzavejúcej ocele ako materiálu pri výrobe rukoväte zaručuje dlhú životnosť, chráni pred koróziou a poveternostnými podmienkami. Navyše, nehrdzavejúca oceľ sa často používa ako dekoratívny prvok moderných exteriérových dverí - preto používanie kľučiek z nehrdzavejúcej ocele bude mať za následok konzistentný a jednotný efekt.

Štít kľučky - má neviditeľné montážne prvky z vonkajšej strany; predný štít sa nedá odskrutkovať z vonkajšej strany, čo značne brzdí neoprávnenú manipuláciu s kľučkou vo dverách počas pokusu o vlámanie.

  • Kľučky TOPAZ májú dvojitý mechanizmus na podporu rukoväte - výrazne zlepšuje funkciu kľučky a predlžuje jej životnosť

  • Súčasťou balenia je: 1 pár kľučiek TOPAZ (určené pre jedny dvere) a kompletnú sadu montážnych prvkov.

  • Maximálna hrúbka vonkajších dverí, ku ktorým môže byť namontovaná kľučka TOPAZ pomocou štandardnej montážnej sady (je súčasťou balenia), je približne 90 mm.

  • Vďaka konštrukcii sú kľučky značky TOPAZ dostupné v konfiguráciách Ľavá a Pravá. Zadajte stranu kľučky podľa obrázku,ktorý je k dispozícii v galérii. Informácie o strane kľučky prípadne uveďte v komentároch k objednávke pri dokončení.

Recenzie


Súvisiace produkty

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.