Kľučky na vchodové dvere

Kľučky na vchodové dvere

METRO kľučka na vchodové dvere nerez

24,30 €

Komplet kľučiek (dva kusy), potrebný spojovací materiál
Už od 2,50 EUR, zdarma pri nákupe nad 60 EUR

Popis


Kľučka METRO je určená pre vonkajšie - vchodové dvere. Vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304 podľa amerického štandardu AISI. Použitie nerezovej ocele ako materiálu pri výrobe tejto kľučky zaručuje jej dlhú životnosť, chráni pred koróziou a poveternostnými vplyvmi. Nerez sa navyše často používa ako dekoratívny prvok moderných vonkajších – vchodových dverí, preto použitím nerezových kľučiek vznikne ucelená, estetická kompozícia. Bezpečné kľučky - majú montážne prvky neviditeľné zvonku; predný štít nie je možné odskrutkovať zvonku, čo výrazne sťažuje manipuláciu pri pokuse o vlámanie. Montážne otvory, ako pre kľučku, tak aj pre štít, sú univerzálne usporiadané - tak, aby umožňovali montáž súpravy s väčšinou vonkajších dverí dostupných na trhu.

Kľučka METRO má dvojitý mechanizmus podporujúci ovládanie rukoväte - výrazne zlepšuje chod rukoväte a predlžuje jej životnosť.

Balenie obsahuje: dve polovice kľučiek METRO (súprava pre jedny vonkajšie dvere) a celú sadu montážnych prvkov.

Maximálna hrúbka vonkajších dverí, na ktoré je možné namontovať kľučku METRO pomocou štandardnej montážnej sady (je súčasťou balenia) je cca 90 mm. Vzhľadom na dizajn sú kľučky METRO dostupné v ĽAVEJ a PRAVEJ konfigurácii. Z obrázku v galérii produktu určite stranu.

Recenzie


Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.