Blog

Kategórie

Detaily v domácnosti robia domov domovom

Publikované dňa 2022-02-28

Z poschodového domu už bungalov neurobíte a strechu asi tiež nevymeníte, tak na čo sa zamerať?

Samostatnou kapitolou je záhrada, ale inak všetko začína pri plote. Iná je to otázka pri byte.

Ako je na tom priestor vchodu do vášho bytu? Ide o príjemný priestor, v ktorom majú svoje miesto nielen krásne a osobité poštové schránky, ale aj napríklad sezónne dekorácie? Veď práve pred našimi dverami sa naša návšteva zoznamuje s tým, ako urdžujeme poriadok a dekorácie pred svojim milovaným príbytkom. Kľučky by mali byť vždy čisté, rovnako ako celý priestor pred vchodom. Skontrolujte tiež, či vám dobre funguje zvonček.

Od každého niečo a dohromady nič

Prídete do obývačky, tá je v modernom štýle. Kuchyňa sa tvári ako vintage, v detskej izbe vládne Provence. Trochu moc na jednu domácnosť, že? Pokiaľ aj toto je váš problém a nemôžete si odpustiť prílišné zdobenie, skúste si zvoliť jednotnú podobu svojej domácnosti. Ktorý štýl je vášmu srdcu najbližší? Vydajte sa na púť, ktorá vedie k výhre dokonalého bývania. Jeden domov, jeden štýl.

A čo detaily alebo radšej minimalizmus?

Sú priestory vášho domova plné malých drobností? To sa neodporúča z mnohých dôvodov. Niektoré sú čisto praktické - komu by sa stále chcelo ometať prach na všetkých tých suveníroch z dovolenky? Iné dôvody majú korene v psychológii. Preplnený priestor totiž pôsobí nevalne aj na našu psychiku. Hlava je neustále v pozore, nemôžete si dostatočne oddýchnuť. Štýlový priestor rozhodne nie je plný malých drobností. Tie patria do krásnej spomienkovej krabice.

Štýlový domov by mal dýchať a žiť prítomnosťou a budúcnosťou. Nezostávajte v minulosti, dovoľte si ju uložiť do vznešenej krabičky. Nezabudnite tiež zjednotiť podobu jednotlivých miestností. Štýl vám dodá aj vedomie, že na bytovom dizajne aktívne pracujete.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.