Blog

Kategórie

Štýlový domov nie je zadarmo

Publikované dňa 2022-02-26

Dôležité prvky štýlu Provence

Predstavte si preslnené levanduľové polia na juhu Francúzska. Skvostne vyzerajúce domy majú biele poštové schránky. Už pri vstupe si všimnete, že všetko tu má svoj dôvod - aj kľučky od dverí sú v štýle, ktorý prináša radosť a pohodu. Nalaďte sa na tú správnu vlnu a poďte nasať tú atmosféru. Provencia v sebe nesie predovšetkým harmóniu a radosť z krásneho slnečného dňa. Vojvodí tu prírodné materiály a umiernené farebné kombinácie. Biela umožňuje prúdenie svetla, zatiaľ čo pastelové farby sa starajú o pohladenie po duši.

A čo farebné kombinácie?

Jednotlivé farebné kombinácie si môžete v rámci bytovej architektúry dobre rozmyslieť. Aby sa vám ale priestor neopozeral, je vždy lepšie si zvoliť jednotnú farbu pre celý koncept. Biely nábytok je krásny, dobre sa udržuje, a ešte vám umožní zaujímavé kombinácie pre doplnky. Vankúšiky, dekorácie, alebo napríklad riad potom môžete ladiť do jemne fialovej, pastelovej ružovej, svetlo modrej, alebo mierneho odtieňa mint farby. Všetky pastelové odtiene farieb spolu budú skvele komunikovať.

Krásny domov

Kedykoľvek vstúpite do miestnosti, na ústach sa vám objaví malý úsmev. Aj keď bol váš deň náročný, ste doma. Tam, kde je vám príjemne. Harmonický dizajn nábytku a dekorácií vás presvedčí o tom, že práve tu sa vám bude skvele oddychovať. Interiér v štýle Provence je radosť. Máte možnosť tu objaviť silu čistoty a naplno využiť potenciál priestoru miestnosti. Biele tóny nábytku sa postarajú o optické zväčšenie jednotlivých izieb.

Provencia je skutočne lákavý štýl. Jeho prvky si pritom môžete vyrobiť úplne sami - stačí obrúsiť starý nábytok a dopriať mu nový kabátik.

O feng-šuej si povieme v ďalšom diele nášho magazínu.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.