Blog

Kategórie

Zjednotiť domácnosť do štýlového dizajnu nie je jednoduché

Publikované dňa 2022-01-26

Zjednoťte podobu všetkých dverí

Mnoho domácností má pre vchod do miestností dvere, ktoré majú nielen rozdielne dverové kľučky, ale aj celkové poňatie aj farebnosť. Toto môžete zmeniť počas niekoľkých príjemných tvorivých chvíľ. Dvere zbavte existujúcich zámkov a dobre ich odmastite a zbavte všetkých mechanicky odstrániteľných nečistôt. Potom už môžete prísť na brúsenie. Valčekom naneste na dvere novú hustú farbu a počkajte, až dobre vyschne. Potom už dverám doprajte nové kľučky a zámky. Všetko v rovnakom štýle. To je úľava!

Triedime kúpeľňu

V medzičase, keď vám schne farba pre vaše dvere, sa pozrite kritickým okom do priestoru vašej kúpeľne. Vidíte mnoho prípravkov? Farebné uteráky a osušky, ktoré spolu nijako neladia? Vydajte sa do boja za príjemný domov a odstráňte všetky kozmetické prípravky, ktoré sú prešli a nikto ich nepoužíva. Zvyšok uzavrite do bielej skrinky, ktorá všetko nádherne skryje. Zaobstarajte si jedinú sadu kúpeľňovej predložky a uterákov, ktoré budú v rovnakom farebnom odtieni. Vidíte tú premenu?

Spálne, akú si prajete

Aj v spálni toho dokážete veľa. Teraz sa do nej dostanete cez vlastnoručne renovované dvere. Keď ale vstúpite do priestoru, chcelo by to zmenu? Doprajte si kreatívny víkend a pustite sa do práce. Zvoľte klasickú bielu alebo béžovú výmaľbu a premeňte podobu vašej spálne. Zaobstarajte si záves v podobnej farbe ako je výmaľba. Napínacie prestieradlo v jemných tónoch béžovej vám pomôže vytvoriť jednotu. Biele kvalitné obliečky sa postará o váš pokojný spánok. Stačí vytvoriť do spálne dekoráciu v podobe veľkého bieleho lapača snov, a je hotovo!

Uberte farebnosti svojho bytu a uvidíte, že sa domov budete opäť tešiť.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.