Blog

Kategórie

Šikovný visiaci zámok

Publikované dňa 2017-02-28

Ak ste o ňom ešte nečítali a nepočuli, niečo vám o ňom povieme. Svet digitalizácie nepozná medze a zámky nemôžu zostať pozadu. S šikovným visiacim zámkom už totiž nepotrebujete kľúče, nemusíte si pracne pamätať kombináciu čísiel a napriek tomu bude vaše koleso, skriňa, záhradný domček, šopa, bránka alebo napríklad garáž úplne v bezpečí a pod takmer stopercentné kontrolou. Na odomknutie chytrého zámku vám postačí totiž váš chytrý telefón alebo tablet. Ten musí mať podporu Bluetooth 4.0, prípadne šikovný zámok funguje aj na Apple Watch.

Môžete potom pokojne na diaľku udeľovať napríklad aj rôzne druhy prístupov rôznym užívateľom k oprávnenia vstupu. V čase, keď vy budete úplne presne vedieť, koho púšťate k svojmu majetku, len použijete šikovný zámok. Pýtate sa, či to je bezpečné? Samotný Bluetooth prenos komunikácie tu podlieha veľmi zložitému šifrovanie a jeho prelomenie sa nemusíte obávať. Asi vás tiež veľmi príjemne prekvapí jednoduchý, ale premyslený dizajn a naozaj precízne a bytelné prevedenie chytrých zámkov. Tie spĺňajú aj 1. bezpečnostnú triedu podľa EN 12320. Už pri navrhnutí zámku bolo cieľom stvoriť ten najodolnejšie a zároveň najjednoduchšie zámok.

Tento zaujímavý kúsok elektroniky je uzrel svetlo sveta s ohľadom na možnosť opotrebovania aj pohodlné každodenné používanie. To je možné v rôznych aj sťažených podmienkach. Ide o skutočne revolučnú bezpečný zámok, ktorý tak do sveta zámočníckeho kráľovstva prináša zásadné zmeny. S týmto zámkom je odolnosť a bezpečnosť na prvom mieste. Znesie dlhodobé používanie aj v tých najtvrdších podmienkach a v záludných situáciách. Šikovný zámok je vodotesný a breitling klockor kopior funguje v rozmedzí teplôt od -23 až +65 ° C. Jeho strmeň má hrúbku 8 mm a je z bórom legovanej ocele. S celkovým naozaj dostatočne masívnym prevedením chytrého zámku vám toto zabezpečenie zaručuje až neuveriteľnú mechanickú odolnosť. Zámok je vybavený najmodernejšou technológiou proti takzvanému vyháčkovaniu západky.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.