Blog

Kategórie

Poštové schránky nielen na listy

Publikované dňa 2017-02-23

Poštové schránky a rôzne zostavy schránok dovedú dozdobiť vzhľad bránok, dverí, vrátok i domov. Vie byť funkčné, praktické a dizajnovo spracované zároveň. Poštové schránky sú v ponuke v rôznych veľkostiach, tvaroch, farbách a povrchových úpravách. Je potrebné vyberať podľa toho, kam budú schránky umiestnené, ale aj podľa toho, akú poštu očakávate. Ak viete, že vám budú chodiť často noviny a predplatené časopisy, je dobré zvoliť o niečo väčší poštovú schránku. Ak chcete poštovú schránku umiestniť napríklad vonku na plot alebo na bránku, musíte tiež vybrať schránku so strieškou, s dobre vykonaným a odolným povrchom proti nepriaznivému počasiu v čase dažďov a snehu.

Poštové schránky majú veľa možností. Napríklad sú aj také, do ktorých môžete z jednej strany poštu vhadzovať a z druhej strany zase svoju poštu pohodlne vyberať. Nemusíte chodiť vždy pred dom alebo pred vašu bránku. Z väčšiny typov schránok sa dajú vytvoriť schránkové zostavy, je ale lepšie už hotové zostavy vyberať. Schránkové zostavy sú v rôznych variantoch. Existujú napríklad typy na pripevnenie na stenu, upevnené na podstavec alebo tvorené ako súčasť vstupného portálu. Či už si teda vyberiete zostavu schránok, ktorá umožňuje vhadzovanie pošty z vonkajšej strany bez ďalšej nutnosti vstúpiť do domu, alebo zostavu schránok, ktorá sa umiestňuje priamo na stenu, budete spokojní.

Poštové schránky či poštové schránky ešte vôbec nie sú za zenitom. Môžete mať lacné a kvalitné schránky, aj schránky dizajnové do bodky prepracované a nadčasové. Pri výbere si premyslite veľkosť, ľahký prístup aj to, kam si dáte vašu schránku. Potom si zvolíte správne veľkosť aj prevedenie. Váš plot, bránku alebo dom môže zdobiť klasická listový schránka, hliníková či nerezová poštová schránka, ktorá je medzi zákazníkmi veľmi obľúbená. Zaujímavosťou je potrebné poštová schránka guľatá, podlhovastá schránka na noviny alebo napríklad schránka s bočným alebo zadným otváraním. Kvalitné poštová schránka vám bude slúžiť mnoho rokov.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.