Trezory a pokladničky

Trezory a pokladničky

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
8 385
Farba
viac ... less
Počet kľúčov
viac ... less

Podkategórie

  • Nie ste zástancom elektronických vymožeností v domácnosti? Žiaden problém , v tomto prípade Vám ponúkame mechanické trezory, od ktorých kľúč môžete mať vždy pri sebe, a nemusíte držať v hlave žiadne čísla. Jednoduchý spôsob, ako udržať svoje cennosti v bezpečí!

  • Máte už ťažké kľúče a nechce sa Vám pridávať ďalšie? Bojíte sa že by ste ich stratili? Riešením sú práve elektronické trezory, na ktorých klávesnicu jednoducho naťukáte kód, ktorý si môžete zapísať napríklad do telefónu, a máte istotu že ho nestratíte. Stačí si už len vybrať z našej ponuky.

  • Radi máte veci pod kontrolou a na jednom mieste? Nejde o obrovské cennosti? Potom je pre Vás pokladnička najekonomickejším riešením! Stačí zvoliť jednu z farieb a veľkostí a vaše šperky, peniaze alebo iné cennosti budú v bezpečí!

  • Otvorili ste si práve podnik a potrebujete pokladničku za bar? Alebo len chcete mať prehľad vo svojich financiách a chcete aby sa Vám niekedy „otravné“ mince ľahšie počítali?  Pre Vás tu máme EURO pokladničky, ktoré sú praktické, vhodné aj bezpečné! Dokonca aj EURO pokladničky tu pre Vás máme v troch rôznych veľkostiach. Čo viac si priať?

  • Máte mnoho kľúčov a na stole Vám už zavádzajú? U nás nájdete rôzne schránky na kľúče vyrobené z oceľového krytu. Obsahujú menovky, krúžky v podstate všetko, čo je potrebné. Taktiež sú aj výškovo nastaviteľné a uzamykateľné. Teraz budete mať všetky kľúče na jednom mieste a riadne označené. 

  • Závesné popolníky majú jednoduchý systém čistenia vnútornej časti na na ohorky s cigariet.

    Estetický doplnok, ktorý poslúži fajčiarom.

Máte strach o svoje veci? Majú pre Vás nevyčísliteľnú hodnotu? Ponúkame Vám estetické a praktické riešenie- naše trezory. Veľké, malé , mechanické či elektronické trezory , dokonca v rôznych tvaroch a farbách! Pokladničky sú plechové a tiež v rôznych farebných prevedeniach. Trezory a pokladničky sú účinné ochranné prostriedky proti nevítaným hos...

Máte strach o svoje veci? Majú pre Vás nevyčísliteľnú hodnotu? Ponúkame Vám estetické a praktické riešenie- naše trezory. Veľké, malé , mechanické či elektronické trezory , dokonca v rôznych tvaroch a farbách! Pokladničky sú plechové a tiež v rôznych farebných prevedeniach. Trezory a pokladničky sú účinné ochranné prostriedky proti nevítaným hosťom. U nás si vyberie naozaj každý!

Detaily
na stránke
Zobrazených je 31 - 60 z 80 položiek

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.