Zadlabacie zámky

Zadlabacie zámky

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
1 49
Farba
viac ... less

Podkategórie

  • Hľadáte klasické zadlabávacie zámky na kľúč? Pokiaľ máte v domácnosti nové dvere, ale chýbajú vám ich vnútro vo forme zadlabávacieho zámku, potom si u nás vyberiete všetko potrebné. K novým dverám sa vám určite budú hodiť nové kľučky a kovania, ktoré krásne zladíte s dverami alebo ostatnými komponentmi v domácnosti ako je podlaha alebo nábytok. Do miestností ako je kúpeľňa alebo toaleta sa vám budú hodiť aj špeciálne zadlabávacie zámky na WC, ktoré sú na to priamo určené.

  • Ponúkame stavebný zadlabávací zámok z kvalitného a spoľahlivého materiálu, ktorý vydrží skutočne veľa. Niektoré z týchto stavebných zámkov sú univerzálne, takže si spoľahlivo nastavíte či sa má jednať o pravú alebo ľavú stranu. Do stavebného zámku budete potrebovať stavebnú vložku aj s kľúčmi, aby bol kompletný a fungoval. Pre finálny vzhľad vašich dverí si musíte dokúpiť aj kľučky a kovania, ktoré ponúkame v rôznych farebných variantoch a prevedeniach.

  • Máme široký výber zámkov na WC, takže si vyberiete presne taký aký požadujete. WC zámok využijete nielen na toalete, ale aj v kúpeľni. Zaobstarajte si zámok na dvere WC s kľučkou a kovaním pre tieto dvere u nás, pretože máme veľký výber. Bezpečne tak zladíte všetky dvere v domácnosti alebo vo firme do požadovaného odtieňa a typu. Až budete mať vyriešené všetky dvere, potom si môžete zaobstarať aj nábytkové doplnky, ktoré môžete vybrať v rovnakom alebo podobnom štýle a odtieni, aby spolu všetko krásne ladilo.

  • Hľadáte zámok na posuvné dvere, ktorý bude z kvalitného materiálu? Ponúkame zadlabávací zámok pre posuvné dvere v rôznych variantoch a prevedeniach. Môžete si tak vybrať zámok na posuvné dvere v komplete aj so všetkými doplnkami k dverám alebo si kúpiť úchyty pre posuvné dvere zvlášť. Niektoré zo zámkov sú dokonca so zabudovanou závorou s otvorom, ktorou môžete dvere pohodlne zatvárať a nepotrebujete tak úchyt. Zámky sú vysoko odolné proti korózii.

  • Hľadáte špeciálne zadlabávacie zámky na rôzne špecifické dvere? Potom ste na správnom mieste, pretože tu ponúkame napríklad zámky na posuvné dvere, uzáver zámku na plechové dvere alebo aj zámky do protipožiarnych a protidymových dverí. Špeciálne zámky sú vhodné aj na maximálne zaťaženie alebo rôzne neštandardné prevedenie dverného systému. Pokiaľ riešite doma konkrétne posuvné dvere, potom sa pozrite aj na úchytky pre posuvné dvere. Na špeciálne dvere do firmy by sa vám mohol hodiť aj zatvárač, ktorý má protipožiarny certifikát a môžete si nastaviť rýchlosť zatvárania.

  • Hodila by sa vám nová zámková kapsa do vašej brány? Zámková kapsa je väčšinou z kovu a hodí sa teda do kovových brán alebo brán. Kapsa sa jednoducho privarí ku kovovému rámu brány. Dovnútra sa potom vloží zadlabávací zámok, ktorý vyrieši zatváranie a zamykanie brány.Niektoré z produktov sa však už predávajú ako kompletný balíček aj so zadlabávacím zámkom, takže nie je potrebné ho extra kupovať. Na novú bránu by sa vám mohla hodiť aj nová poštová schránka, ktorá bude s kovovou bránou pekne ladiť.

  • Vyberáte elektrozámok do vašich domových dverí? Ponúkame elektronický zámok v rôznych prevedeniach. Zaobstarajte si elektronický zámok na dvere alebo elektrický zámok na bránku za skvelé ceny u nás na stránkach. Môžete si tak kontrolovať pohodlne vstup na pozemok alebo do areálu. Na dvere, kde budete mať elektrozámok sa vám bude hodiť určite aj kľučka vo forme gule, ktorú si môžete vybrať v rôznych variantoch a prevedeniach.

Zadlabacie zámky sú neoddeliteľnou súčasťou každých dverí. Bez nich by to samozrejme neboli dvere. V našom sortimente nájdete zámky na kľúč, na WC, zámky na vložky a podobne. Vyrobené sú z toho najkvalitnejšieho materiálu a za prijateľné ceny. Vyberáte si nový zadlabací zámok do svojej domácnosti alebo firmy? Ponúkame zadlabací zámok do dverí, k...

Zadlabacie zámky sú neoddeliteľnou súčasťou každých dverí. Bez nich by to samozrejme neboli dvere. V našom sortimente nájdete zámky na kľúč, na WC, zámky na vložky a podobne. Vyrobené sú z toho najkvalitnejšieho materiálu a za prijateľné ceny. Vyberáte si nový zadlabací zámok do svojej domácnosti alebo firmy? Ponúkame zadlabací zámok do dverí, ktorý je na kľúč, elektro, určený na WC alebo špeciálne zámky na posuvné dvere. Ale máme samozrejme k dispozícii aj ďalšie varianty týchto typu zámkov. Vyberiete si tak podľa vašich požiadaviek a preferencií čo konkrétne potrebujete. Zadlabávacie zámky sa jednoducho schovajú do dverného zádlabu a otvárajú sa kľučkou alebo stavebnou cylindrickou vložkou, ktorú otvoríte pomocou kľúča.

Detaily
na stránke
Zobrazených je 31 - 49 z 49 položiek

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.