Kľučky na okná

Kľučky na okná

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
1 11
Farba
viac ... less

Hľadáte kľučky na okná? Ponúkame okenné kľučky z rôznych materiálov. V ponuke máme aj bezpečnostné kľučky na okná, ktoré sú uzamykacie. Kľučky na okná so zámkom máme aj v rôznych variantoch, takže si vyberie aj náročnejší zákazník. Aj okenné kľučky so zámkom môžu byť totiž designové a farebne ladiť s ostatnými doplnkami v byte. Naše uzamykateľné...

Hľadáte kľučky na okná? Ponúkame okenné kľučky z rôznych materiálov. V ponuke máme aj bezpečnostné kľučky na okná, ktoré sú uzamykacie. Kľučky na okná so zámkom máme aj v rôznych variantoch, takže si vyberie aj náročnejší zákazník. Aj okenné kľučky so zámkom môžu byť totiž designové a farebne ladiť s ostatnými doplnkami v byte. Naše uzamykateľné kľučky na plastové okná slúžia ako prvotný bezpečnostný prvok a hodia sa ako detská poistka. Zabezpečenie okien je tou najmenšou ochranou akú môžete pre svoju domácnosť urobiť. Ak máte doma cennosti, potom by sa vám mohol hodiť aj trezor.

Drevené či plastové okná sú neoddeliteľnou súčasťou každého interiéru. Na ich praktickom používaní i celkovom vzhľade sa veľmi významne podieľa kľučka, ktorá je ich neoddeliteľnou súčasťou. Odporúčame vyberať kľučky na okná veľmi dôsledne,  pretože Vám nielenže uľahčia otváranie samotného okna, no taktiež významne ozdobia Váš interiér.

Detaily
na stránke
Zobrazených je 31 - 40 z 40 položiek

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.