Blog

Kategórie

Tipy pre reprezentatívny vstup do vášho domu

Publikované dňa 2022-01-30

Poštová schránka ako zo žurnálu

Snažíte sa svoj dom udržiavať v čo najlepšej kondícii, ale vaša poštová schránka už svoje najlepšie obdobie zažila? Poštové schránky by mali vždy byť reprezentatívne a krásne. Vhodne zvolený materiál vám navyše zaistí, že nová schránka bude slúžiť mnoho ďalších rokov spoľahlivo a bude vám robiť radosť. Napríklad nerezové schránky sú skutočne nezničiteľné a odolajú aj výkyvom počasia, ktoré u nás panujú.

Udržiavaná zeleň

Máte pred vchodom trávnik? Pravidelne ho nielen sekajte a udržujte, ale tiež sa postarajte o to, aby mal dostatok vlahy a výživy. Každú jar mu doprajte vyvápnenie, ktoré odstráni škodlivé mikroorganizmy. V lete potom zalievajte trávnik skôr v podvečer, aby slnko vodu nevysušilo. Vlaha tak vyživí celú rastlinu.

Príjemný prístup

Je prístup do vášho domu skutočne príjemný pre všetky návštevy? Skontrolujte stav chodníka alebo dlažby, ktorá vedie k vášmu domu, a zaistite prípadnú opravu pri prvkoch, ktoré sú vplyvom pôdnych zmien poškodené. Predsa len si nikto nepraje, aby pri príchode do vášho príbytku zakopol o neudržiavanú dlažbu.

Džungľu nikto neocení

Je vstup do vášho domu jasne viditeľný a dá sa nájsť veľmi ľahko? Pokiaľ milujete nepriepustnú zeleň, mali by ste tento prvok skôr uprednostniť v zadnej časti záhrady. Návšteva aj poštový doručovateľ by mali vždy trafiť k vašim vchodovým dverám bez toho, aby museli zložito hľadať cestu, kadiaľ sa majú vydať. Namiesto toho zvoľte udržiavané a nízke kroviny alebo pásy kvetov, ktorými povedie vzdušná cestička.

Ako je na tom vstup do vášho domu? Má to u vás každá návšteva skutočne ľahké? Ak áno, určite sa stávate príkladom pre svoje široké okolie. Gratulujeme vám k dokonalému výsledku.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.