Blog

Kategórie

Ako si vybrať poštovú schránku?

Publikované dňa 2021-12-30

Poštové schránky sú prvok, ktorý vás privíta pri každom príchode domov. Ako si vybrať tú správnu, aby bola praktická aj reprezentatívna? Pozrite sa na nášho stručného sprievodcu.

Domové schránky

Máte svoj vlastný dom? V tom prípade sa vám ponúkajú snáď najširšie možnosti, ako získať originálne a praktické poštové schránky. Vyberajte z nepreberného množstva dekorov, materiálov aj nápisov, ktoré budú plne ladiť s vašim domom. V poslednom čase sa stále viac kupujú schránky kovové v bielej farbe. Snáď pre svoju variabilnosť a možnosť túto farbu zladiť s každým designom vchodového priestoru. Domové schránky ale zoženiete napríklad aj s motívom zo Slovácka, s motívom bažanta, alebo napríklad s potlačou kvetov. Je len na vás, aká schránka vám urobí tú najlepšiu službu.

Bytové schránky

V prípade bytových schránok sa často stáva, že bývajú volené uniformne a objednávajú sa naraz. Tu sa dbá predovšetkým na ich praktickú stránku, estetika alebo jedinečnosť v prípade bytových schránok nehrá významnú úlohu. Pri výbere poštovej schránky pre byty je najdôležitejším parametrom odolný materiál a veľkosť úložného priestoru. Pri dobrých e-shopoch máte istotu, že pri väčšej objednávke je nielen doprava zadarmo, ale aj 15 dní na vrátenie tovaru.

Schránka na zamurovanie

Nepotrebujete, aby bolo do priestoru čokoľvek vidieť? V tom prípade si vyberte schránku na zamurovanie. Väčšina z týchto produktov je obojstranná a zatiaľ čo na jednej strane bude poštár vhadzovať listy, vy si pomocou dvierok z druhej strany poštu ľahko vyzdvihnete. Aj tieto schránky zoženiete v mnohých farebných prevedeniach. Variabilné sú aj rozmery, ktoré budú pasovať priamo pre vaše konkrétne požiadavky. Tieto schránky sú vhodné napríklad na inštaláciu do murovaného stĺpika pred vašim domom.

Výber poštových schránok týmito základnými kategóriami nekončí. Obľúbené sú totiž aj nerezové poštové schránky, ktoré sa hodia pre celý rad bytových alebo domových riešení.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.