Blog

Kategórie

Tmavé farby a minimalistické tvary. Presne to je trendy vo svete dverného kovania

Publikované dňa 2021-11-29

Zariaďovanie dverného kovania nechávame väčšinou na poslednú chvíľu, čomu sa nedá čudovať. Myslíme si, že tento prvok nie je potrebný, že sa jedná iba o drobnosť, detail, ktorý onedlho začneme brať ako samozrejmosť. A áno, pravdepodobne kľučku alebo zámky začneme brať ako bežnú súčasť domácnosti, ale ich celkový vzhľad sa podieľa na dojme interiéru ako celku. Preto aj v tomto prípade sledujte aktuálne módne trendy, oplatí sa to.

Dverné kovanie nie je nedôležitý detail

Domnievať sa, že dverové kovanie je iba nedôležitým detailom, ktorý nebudeme prakticky registrovať, je samozrejme omyl. Aj keď sa z neho stáva samozrejmosť, veľkou mierou určuje, či sa nám interiér bude páčiť alebo nie. Preto sa poobzerajte po takých modeloch, ktoré zodpovedajú módnym trendom.

Ponúka sa otázka, čo sa teda v tomto svete nosí? Záujem rastie predovšetkým o tmavé a minimalistické tvary, ktoré môžu dominovať ako v moderne zariadených domácnostiach, tak v domoch, kde prevláda štýl vintage alebo odkiaľ dýcha Anglicko.

Plastové kľučky sa už nenosia

Čo z módy rozhodne odišlo, a to už dávno pred rokmi, sú plastové kľučky, od ktorých sa ľudia stále viac odkláňajú. Preto plastové hnedé alebo biele alternatívy radšej nechajte ležať úhorom a zamerajte svoju pozornosť na minimalistické, hranaté tvary, ktoré padnú do každej miestnosti každého domu.

Pokiaľ vám spomínaná hranatosť nie je práve po chuti, ponúkajú sa ešte oblé tvary kovových kľučiek. Nad nimi môžete tiež pouvažovať, nie sú takým faux pass ako spomínané plastové verzie.

Zlaďte dverové kovanie s tým okenným

Podľa bytových architektov je gólom do čierneho to, pokiaľ sa vám podarí zladiť okenné kovanie s tým dverným. A keď k tomu všetkému bude ladiť aj podlaha, konečný vzhľad interiéru vám bude kdekto závidieť.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.