Blog

Kategórie

Povrchová úprava je u kľučky kľúčová

Publikované dňa 2021-10-22

Stráviť dlhý čas nad výberom kľučky sa môže niekomu javiť ako zbytočné, na druhej strane práve kľučky a zámky budú tým, čo bude najviac viditeľné na celom prvku. Navyše je to časť dverí, ktorá je najviac používaná a pokiaľ sa zvolí zle, onedlho sa môže do obchodu zamieriť znova s ​​tým, že investujete do ďalšej. Vyvarujte sa príliš krátkej životnosti aj nepeknému vzhľadu a kúpte si kľučku s povrchovou úpravou.


Povrchová úprava ochráni aj dodá šmrnc

Možno si hovoríte, ako môže ochranná povrchová úprava dodať kľučke šmrnc. Veď má iba ochrannú funkciu, alebo nie? V skutočnosti môže byť rôznych podôb a môže kľučke dať úplne iný nádych. Zoberme si posledné módne trendy - podľa prieskumov rastie záujem o povrchovú úpravu v čiernom mate čiže kľučka sa dostane do rúk v modernom tmavom prevedení. Vykonaná povrchová úprava ochráni, ale aj vďaka nej zapadne prvok, akým je kľučka, do zvyšku interiéru.


Nielen matný nikel je trendom vo svete dverí a dverných úprav. Záujem rastie aj o lesklý chróm alebo najrôznejšie úpravy titánového povrchu. Dokonca si mnohí nechávajú urobiť hnedú povrchovú úpravu, ktorá je vysoko elegantná a hodí sa do každej domácnosti, ktorá v sebe ukrýva prírodné prvky.


Čierny mat do celej domácnosti

Áno, bolo spomenuté niekoľko žiadaných povrchových úprav, ale tou najžiadanejšou stále zostáva spomínaný čierny mat. Ten si nachádza cestu do všetkých miestností domácnosti, najčastejšie sa ale usídľuje v kuchyni alebo v kúpeľniach.


Nedá sa tomu čudovať, čierna farba skrátka a dobre vládne tohtoročným interiérom a aj dverný svet na to pamätá. Mnohí namietajú, že na takto sfarbených kľučkách je všeličo vidieť (napríklad aj odtlačky prstov), ​​ale záleží na vykonanej úprave. Napríklad na hrubej štruktúre podobajúcej sa drásanému drevu nie je ani odtlačok prstov viditeľný.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.