Blog

Kategórie

Čierna kraľuje moderným interiérom

Publikované dňa 2021-11-05

Chcete si zariadiť domácnosť do moderného štýlu? Potom by ste mali svoju pozornosť upnúť na čierne prvky, ktoré sú hitom posledných mesiacov. Všeobecne čierna farba je nestarnúca, ale v takom množstve, v akom sa teraz kupuje do interiérov - tak tomu predtým nebolo. A neočakáva sa, že by tento trend v blízkej dobe spadol, preto investujte do čiernej, a to aj do čiernych dverných kľučiek alebo poštových schránok.

Čierna všade, kam sa pozriete


Ešte donedávna sa k čiernej pristupovalo s opatrnosťou. Človek premýšľal nad tým, než si nejaký čierny komponent do svojej domácnosti priniesol. A dôvod bol prostý - nechcel, aby jeho domov pôsobil veľmi tajomne alebo smutne. Teraz sa však v čiernej vidí štýl a rozhodne sa s ňou nešetrí.


Dokonca sa týmto odtieňom maľujú aj steny. Je ale pravdou, že tento krok si môžu dovoliť len majitelia skutočne presvetleného domova, ktoré čierne steny úplne nepohltia.

Do kuchyne aj kúpeľne


Rozmýšľate, kam čiernu farbu umiestniť? Svoje miesto nachádza hlavne v kuchyniach, kde sa z čierneho masívu alebo lamina vyrábajú kuchynské pracovné dosky na mieru. Kuchyňa sa potom dozdobí masívnym drevom, prípadne bielymi kachličkami a je dielo dokonané. Nezabúda sa samozrejme ani na dverové kľučky, ktoré sa v okolí kuchyne nachádzajú. Aj tie majú čiernu farbu (obvykle sú čierne povrchové úpravy).
Čierne kľučky a zámky sa umiestňujú aj na dvere kúpeľní, pretože aj kúpeľne sú do tejto tmavej farby zariadené. Okrem van čiernou nesú police alebo rôzne bytové dekorácie, ktoré sa opäť dopĺňajú o drevené prvky. Holt, čierna a drevo - to je dvojica, ktorá človeka neomrzí.


Čiernobiela klasika vychádza z módy


Aj keď je čierna farba štýlová, pozor si dajte na tradičnú čiernobielu klasiku. Tá sa totiž už príliš nenosí. Keď je však dvojica spestrená napríklad práve o spomínanom dreve, razom sa jedná o úplne inú kombináciu, ktorá už podľa posledných módnych trendov je. Než si teda niečo domov zaobstaráte, prejdite si katalógy o bývaní, ktoré vás navedú na tú správnu cestu.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.