Blog

Kategórie

Ako vylepšiť vzhľad domu z ulice?

Publikované dňa 2016-12-29

Poštová schránka na rohu ulice kedysi dávno bizarné vec. Najskôr to boli vlastne len drevené truhly, ktoré boli umiestnené na poštových úradoch. To sa ale zmenilo vo chvíli, keď sa zrodil vynález poštové známky. Dnes sú ale poštovej schránky úplne banálne záležitosťou, ale aj napriek tomu je dobré venovať im pri ich výbere pozornosť, aj ony podliehajú moderným trendom.

Hoci dnes väčšina pošty cestuje elektronicky formou e-mailov, SMS správ či správ trebárs na Facebooku, bez poštové schránky sa nezaobíde nikto z nás. Poštári nám do schránok nosí všemožné letáky zo supermarketov, listy z rôznych inštitúcií, časopisy či noviny a o Vianociach či Veľkej noci tiež želanie. Predsa len držať v ruke pohľadnicu či list, ktorý nám dorazí poštou, to má svoje čaro. Aj v dizajne schránok sa prejavuje súčasný trend minimalizmu. Zatiaľ čo predtým boli moderné výrazné schránky so strieškou a prípadne s tubusom na noviny, dnes sú v kurze skôr jednoduché typy. Veľmi častými sú nerezové poštové schránky. Z odolných materiálov majú veľké uplatnenie poštovej schránky z pozinkovaného lakovaného plechu.

Nerezová poštová schránka je zvyčajne celoživotná záležitosťou, pretože nerez vyzerá aj po dlhých rokoch stále rovnako dobre. Tento materiál je samozrejme o niečo drahšie, ale investícia sa oplatí. Je vhodný do interiéru aj exteriéru, a tak nie je divu, že sa jedná o najčastejšie dopytovaný materiál schránok. Jednu nevýhodu napriek tomu má. Nerez má svoju typickú šedú farbu, ktorú nemožno zmeniť. U iných materiálov si farebný odtieň môžete vyberať.

Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Po - Štv. 8.00 - 16.30
Piatok 8.00 – 16.00
0918 633 701, 0918 793 519

Nakupujte online bez obáv, 24 hodín denne 7 dní v týždni.